Wandelvakantie in de Ardennen

Wandelvakantie in de Ardennen

Jan heeft samen met een goede vriend een vakantiehuis in de Luxemburgse Ardennen geboekt. Hij en zijn vriend zijn fanatieke wandelaars. Ze hebben gehoord dat ze hier goed kunnen wandelen, dus daarom hebben ze samen een vakantiehuisje geboekt voor een wandelvakantie in de Ardennen. De omgeving ziet er al veelbelovend uit. Kronkelende wandelwegen zorgen voor een prachtige omgeving in de buurt van hun vakantiehuisje.
Jan trekt zijn veters strak. Hij is klaar om de hele middag te wandelen door de mooie omgeving van de Ardennen! Tijdens de wandeling zullen ze enkele keren stoppen bij de dorpjes in de buurt om te pauzeren. Als ze weer terug komen bij hun vakantiehuisje in het bos gaan ze heerlijk zwemmen.  Zij kunnen niet wachten!

Wie houdt van een stevige wandeling en op vakantie wil, kan voor een weekend of wandelvakantie in de Ardennen goed terecht. U kunt een prachtig vakantiehuis boeken in een mooie wandelomgeving. Er is een groot aanbod wat betreft het huren van een vakantiehuisje in een wandelgebied. Zo kunt u tijdens uw vakantie letterlijk de deur uitstappen, naar buiten en doen wat u het liefste doet: wandelen!

Er zijn natuurlijk ook luxe vakantiehuizen beschikbaar in de Ardennen

De vakantiehuizen zijn veelal voorzien van alle benodigde luxe. Zo kunt u een luxe vakantiehuisje huren met ligbad, privé sauna en open haard. De meeste huisjes zijn voorzien van een vaatwasser, oven, magnetron en vele andere faciliteiten.

Zo kunt u na een stevige wandeling weer lekker ‘thuiskomen’ in een fijn huis en hier lekker ontspannen. Op het terras kunt u met een heerlijk wijntje genieten van de mooie omgeving. En voor de gevorderde wandelaars is het goed om te weten dat de Ardennen zo veel wandelmogelijkheden bieden dat je er het hele jaar door kunt genieten van een wandelvakantie. Maar ook voor een wandelweekend zijn de Ardennen de ultieme plaats om te zijn. Met gemiddeld 3 uur ben je vanuit Nederland in het hart van groene bossen en valleien en kun je een weekend genieten van beweging, unieke flora en fauna en je voeten laten spreken.

Op deze website kunt u de vakantiehuizen per regio in de Ardennen vinden. Per vakantiehuis staat er beschreven welke mogelijkheden het huis heeft. Zo bent u goed geïnformeerd en kunt u zich hierop voorbereiden. Indien u vragen heeft over een vakantiehuis, kunt u contact opnemen met de aanbieder.

Iedere wandeling in de Ardennen is anders

U zult versteld zijn van wat de Ardennen te bieden heeft. Zowel gevorderde - als beginnende wandelaars kunnen zich hier prima vermaken. Tijdens elk seizoen ziet de Ardennen er tijdens een wandeling weer anders uit. Iedere wandeling in de Ardennen zal weer anders aanvoelen. Een wandelvakantie in de Ardennen is altijd anders.

De schitterende uitzichten en prachtige meertjes zorgen ervoor dat u zich zeker niet gaat vervelen. Er zijn simpele wandelroutes voor de beginnende wandelaars en meer uitdagende routes voor de doorgewinterde wandelaars te vinden in de Ardennen. Een wandelvakantie in de Ardennen betekent voor gevorderde wandelaars dat zij zich kunnen verheugen op wandelroutes langs beekjes, kleine klim- en klauterpartijen en wat moeilijker begaanbaar terrein. .

Steile en soms gladde hellingen zorgen voor kleine avontuurtjes die u niet snel zult vergeten. Al met al, een vakantiehuis in de Ardennen boeken is het zeker waard. Ga op ontdekkingstocht in de prachtige omgeving van de Ardennen en kijk uw ogen uit!

Wandelvakantie in de Ardennen met een groep

Als je met je vrienden, kennissen of familie een wandelweekend Ardennen wilt boeken en op zoek gaat naar een geschikte accommodatie om te overnachten, vind je deze zeker op deze website. Of je nu een 12, 14 of 16 persoons vakantiehuisje zoekt of een groepshuis voor 20, 22, 24 of 30 personen, ook voor grote groepen hebben wij accommodaties zoals groepsverblijven, groepshuizen, kastelen en landhuizen in bijvoorbeeld de Luxemburgse Ardennen beschikbaar. Omdat de vraag naar grote vakantiehuizen en groepsverblijven in de Ardennen groot is, adviseren wij je om als je een groepshuis voor een wandelvakantie Ardennen wilt boeken, dit op tijd te doen. Hier vind je groepshuizen in de Ardennen.

Wandelgebieden

Een vakantiehuisje in bijvoorbeeld de Luxemburgse Ardennen is zeker aan te raden voor fanatieke wandelaars. De Luxemburgse Ardennen bieden namelijk prachtige hoogvlakten en valleien. Er zijn diverse wandelwegen die door de bossen lopen. De wandelwegen zorgen voor een prachtige omgeving midden in de natuur.

Wandelaars die willen genieten van de mooie omgeving zullen zich hier prima vermaken! Tijdens het wandelen komt u heel veel kleine dorpjes tegen. Hier kunt u tijdens het wandelen even stoppen voor een hapje of een drankje. Op wandelvakantie in de Ardennen moet je ook zeker de provincies Henegouwen en Luik niet overslaan, dit zijn super locaties om te gaan wandelen. De streek Henegouwen is er een van veel bossen en meren. Er zijn diverse routes door de bossen rondom de beken meren zoals de Virelles en Eau d’Heure..

Wilt u ook een vakantiehuisje in de Ardennen boeken en genieten van een heerlijke wandelvakantie? Wij hebben een ruim aanbod aan vakantiehuizen in de Ardennen!

 

button zoek en boek hier uw vakantiehuisje