Skip to main content

Groepshuis in de Ardennen

Boek een groepshuis in de Ardennen

Opa Bekhuis is 80 jaar geworden. Met de familie Bekhuis hebben zij een vakantiehuis in de Ardennen geboekt om dit te vieren. In totaal zijn ze met maar liefst 10 personen. Ook baby Lauren is mee. Bij het groepshuis aangekomen kijken ze hun ogen uit. Wat een prachtige omgeving! In het huis ziet het er prachtig uit, voor baby Lauren is er zelfs een kinderstoel en kinderbed aanwezig! Rondom het vakantiehuis kan de familie zich ook prima vermaken. Er is een privé zwembad, kinderspeelplaats en een schitterend terras aanwezig. Hier kunnen zij lekker zitten als ze gaan barbecueën! Laat de vakantie maar beginnen!

Voor elke groep wat passends

Groepshuizen zijn grotere vakantiehuizen die geschikt zijn voor (grote) groepen. In de groepshuizen in de Ardennen kunt u zich met een hele groep vermaken. De groepshuizen beschikken over meerdere slaapkamers en zijn ruimer dan de gebruikelijke vakantiehuizen. Vier samen met uw vrienden, familie of teamgenoten vakantie.

Een groepshuis in de Ardennen betekent gezelligheid! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! In de ochtend is het gezellig om samen de dag te starten met een ontbijt en ook kunt u samen tot laat genieten van wijntjes op het terras.

Zo komt u de dagen wel door! Wilt u ook een groepshuis in de Ardennen boeken? Dat kan! Via de website kunt u per groepshuis bekijken over welke mogelijkheden deze beschikt. Op deze manier kunt u bekijken of de groepshuis passend is voor de groep of niet. Het enige wat u nog hoeft te doen is te kiezen. Welke groepshuis in de Ardennen kiest u?

Luxe groepshuis in de Ardennen

De vakantiehuizen in de Ardennen zijn voorzien van alle benodigde luxe. Zwembaden, kinderspeelplaatsen en prachtige terrassen, voor iedereen is er wel wat passends!  Zo kunt u als groep zorgeloos samen genieten van een heerlijke vakantie. Er zijn ook vele vrijetijdsmogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld met de kinderen een pretpark bezoeken, wandelen en in de winter zelfs skiën of snowboarden. Door het geringe hoogteverschil zijn de meeste afdalingen voor iedereen prima te doen, zeker voor de kinderen. 

Voor wat betreft de pretparken is het raadzaam om tevoren kaartjes te bestellen. Het zou jammer wanneer u bij een pretpark aankomt en het te druk is. U kunt er ook voor kiezen om te paard te rijden of gaan fietsen. Er zijn vele mogelijkheden! Wilt u liever lekker ontspannen? Dan kunt u samen naar de sauna of gaan zwemmen om tot rust te komen.

Goedkoop genieten

Op onze website kunt u de beste aanbiedingen vinden. Zo gaat u met een grote groep goedkoop op vakantie, maar geniet u volop van al het moois dat de Ardennen te bieden heeft. Of u nu met familie op vakantie gaat of vrienden, u zult gegarandeerd genieten van de natuurlijke en mooie omgeving.

Via de website kunt u online makkelijk en snel reserveren. Mocht u willen reserveren, dan kunt u dit op de website van de desbetreffende aanbieder regelen. Ook als u een vraag heeft over een vakantiehuis, kunt u contact opnemen met de aanbieder.

Bent u benieuwd naar een groepshuis in de Ardennen? Kijk dan snel op verder op onze website en maak een keuze voor uw vakantie in de Ardennen!

Zoek groepshuis Ardennen