Skip to main content

Familieweekend boeken Ardennen

Een familieweekend in de Ardennen

Een familieweekend in de Ardennen is altijd een schot in de roos. Nergens anders, zo dicht bij huis, vind je zulke mooie bossen, valleien, meertjes, vergezichten en vooral schitterende vakantiehuizen. Net als veel families voor jullie en waarschijnlijk ook heel veel families na jullie boeken via onze site een groepshuis of een luxe chalet in de Ardennen.

Op deze website vakantiehuisjesardennen.nl hebben we niet alleen het grootste aanbod vakantiehuizen en vakantiebungalows verzameld, ook voor groepen vindt u er een uniek aanbod aan groepshuizen. Een groepshuis is in feite een groot vakantiehuis met speciale faciliteiten. Zo'n groepshuis in de Ardennen is dan ook perfect voor een familieweekend omdat deze groepshuizen ook voor een lang weekend ( vrijdag tot en met maandagochtend ) gehuurd kunnen worden. En omdat grote vakantiehuizen en groepshuizen zijn ingericht op een verblijf met kinderen en volwassenen, kunt u hier gerust met de hele familie naartoe komen. En natuurlijk mag de hond ook mee. Wist u dat sommige groepshuizen al vele jaren bezocht worden door dezelfde families? Hele generaties keren jaarlijks terug voor een familieweekend naar het groepshuis waar prachtige vakanties zijn gevierd, herrinneringen gemaakt zijn. 

Familieweekend in de Ardennen voor 10 of 12 personen?

Een familieweekend in de Ardennen organiseren voor 10 of 12 personen en op zoek naar een sfeervolle overnachtingsmogelijkheid? Op deze website vind je een groot en zeer gevarieerd aanbod vakantiehuizen in de Ardennen voor 10 of 12 personen.  Je kunt een 12 persoons vakantiehuisje boeken met bijvoorbeeld 4 slaapkamers, woonkamer, keuken, badkamer en recreatie ruimte maar ook als groep op zoek gaan naar een groter huis. Boek bijvoorbeeld als groep van 12 personen een groepshuis voor 16 of 18 personen. Dan heb je veel meer ruimte en privacy!  Het belangrijkste voor wat betreft het huren van een vakantiehuisje of groepshuis is de ligging, de faciliteiten van de accommodatie, de tuin en terras en de wandel- en fietsmogelijkheden in de omgeving. Kijk daarom altijd naar de mogelijke activiteiten en de omgeving voor u een vakantiehuis of groepshuis boekt.

Op zoek naar een lokatie voor uw familieweekend?

Als je op zoek bent naar een accommodatie voor een grote groep, is het altijd raadzaam dit minimaal een half jaar voor aanvang van het familieweekend te doen. De belangstelling voor accommodaties voor grote groepen in de Ardennen is namelijk best groot. U kunt overigens bij ons ook accommodaties tot 30 a 40 personen voor uw familieweekend Ardennen boeken. Ook voor een groepshuis in de Ardennen met privé zwembad.

Wat is er te doen in de Ardennen?

In de Ardennen is van alles te beleven. En dat gaat echt verder dan wandelen of fietsen. Ga bijvoorbeeld kanoën, mountainbiken, rotsen beklimmen of boek een outdoor activiteit voor je weekend bij een gespecialiseerd organisatie bureau. Steden zoals Durbuy of Luik zijn zeer geschikt om te bezoeken, om er te wandelen of om gezellig iets te gaan drinken of eten. Wat deze steden zo leuk maakt is dat er ook genoeg te bezichtigen is aan speciale plekken, kerken, tuinen etc.

Zoek vakantiehuisje Ardennen