Skip to main content

Vakantiehuis Ardennen 10 personen

Op zoek naar een vakantiehuis 10 personen in de Ardennen?

Wie een 10 persoons vakantiehuis in de Ardennen zoekt, zal al snel ontdekken dat het aanbod groot is, alleen dat er weinig vakantiehuizen voor 10 personen tussen zitten met zwembad, sauna of wellness. Dat komt omdat de vakantiehuizen in deze prachtige streek vooral "natuur vakantiehuizen" zijn. Deze huizen moeten het hebben van de ligging, het karakter en de sfeer.  Toch is het wel mogelijk om een vakantiehuis voor 8, 10 of wel 12 personen met zwembad, sauna of jacuzzi te vinden. Ideaal voor de vakantiegangers die van wellness houden.

Hoe vind je een mooi vakantiehuis Ardennen voor 10 personen?

Hoe vind je het mooiste vakantiehuis voor een grotere groep? Indien je met 10 of meer personen een vakantiehuis in de Belgische of Luxemburgse Ardennen wilt huren, is het op de eerste plaats van belang dat u op een rij zet aan welke eisen de vakantiehuis moet voldoen. Zoekt u een goedkoop groepshuis in de Ardennen of juist een luxe vakantiehuis?  Een 10 - persoons vakantiehuis met veel privacy en rustig gelegen of juist op een kindvriendelijk vakantiepark?  Een vakantiehuis met privé zwembad en sauna of juist een basis vakantiehuisje midden in het bos en met alleen de basis voorzieningen? Wanneer u alles op een rij heeft, alle vragen beantwoord, dan kan het zoeken naar het ideale vakantiehuis ardennen 10 personen beginnen. U kunt op basis van uw zoekcriteria snel de mooiste vakantiehuisjes in de Ardennen selecteren en online boeken.

Vakantiehuis Ardennen 10 personen met privé zwembad

Indien u een luxe 10 persoons vakantiehuis in de Ardennen wilt huren, bijvoorbeeld met zwembad, zult u zien dat het aanbod overweldigend is op deze site. Houd er wel rekening mee dat dergelijke luxe vakantiehuizen, bungalows of villa's met privé zwembad vaak in de wat hogere prijsklasse zitten. Toch zult u veel goed betaalbare opties vinden op deze site. En omdat u met een groep bent zult u merken dat de prijs per persoon vaak lager is dan wanneer je met 4 of 6 personen een vakantiehuisje moet delen. Het mooie van een vakantiehuisje met zwembad is wel dat u na het wandelen, biken, kanoën of klimmen in de Ardennen, heerlijk kunt ontspannen. 

Een vakantiehuis Ardennen 10 personen met kinderen huren

Op zoek naar een mooi vakantiehuis voor een grote familie met kinderen, selecteer dan eens de optie kindvriendelijk bij de diverse aanbieders op deze site. Heel veel van de huizen van Belvilla, Happy Home en natuurlijk Landal zijn uitermate geschikt voor familievakanties met kleine kinderen. Misschien denkt u dat Landal de meest geschikte keuze is voor een vakantie in de Ardennen met kinderen, echter heel veel van de vakantiehuisjes van Belvilla en Happy Home zijn speciaal ingericht voor kinderen. Ook zijn er veel wandelroutes, klim - en klauterparcouren en kano mogelijkheden speciaal voor kinderen. Indien u met kids in de puberleeftijd op pad gaat is het misschien wel raadzaam om een vakantiehuis in de buurt van een stad te huren. Zodat de pubers hun eigen vertier kunnen zoeken indien gewenst. Zijn het sportfanaten dan is de keuze voor een wat bergachtiger terrein misschien de juiste. Kijk eens in de omgeving van Luxemburg-stad of Namen. Gaat ook de hond mee op vakantie, selecteer dan de optie huisdieren. Sommige verhuurders zijn hier niet zo dol op, weer anderen hebben zelfs een bench buiten waar de honden in kunnen verblijven. 

Zoek vakantiehuisje Ardennen