Verblijf In Hotton Voor Max. 9 Personen

Dit vakantiehuis ligt op de hoogten van Hotton en biedt je een uitzonderlijk zicht op de omgeving. Dankzij de mooie decoratie en het prachtige kader is dit de gedroomde plek voor een vakantie dicht bij de natuur.

Bij het inrichten van dit vakantiehuis voor 9 personen stond jouw maximale comfort centraal. De villa bekoort dan ook niet alleen door zijn gezellige uitstraling, maar ook door zijn functionele aard. Op de eerste verdieping zul je 3 slaapkamers aantreffen, die ruim en aangenaam zijn. Verder zijn er ook 2 badkamers met een bad of een douche. Op de gelijkvloerse verdieping valt de woonruimte op door zijn charmante en verzorgde karakter. Rustieke elementen flirten er met eerder hedendaagse toetsen en leggen de basis voor de fijne sfeer die ideaal is voor het delen van mooie familiemomenten tijdens een aperitief of een maaltijd. Je zult ook kunnen rekenen op een volledig uitgeruste keuken en je zult er alles aantreffen om je hele familie te verrassen. De tuin is één van de grootste troeven van het huis. Om te beginnen heb je er een fantastisch uitzicht. Verder kun je er te midden van een oase van groen rustig genieten van de tuinmeubelen, samenzijn rond de barbecue of een partijtje petanque spelen. Het terras is perfect gelegen, zodat je je van bij het ontbijt, genietend van de zon, kunt laten doordringen van het geweldig mooie kader.

Hotton is een topbestemming voor natuurliefhebbers omdat er veel aan uitzonderlijke natuursites te ontdekken valt. Zo zijn de Grotten van deze gemeente heel gekend. Ze gelden als één van de mooiste juweeltjes van Wallonië. Natuurlijk zijn de fauna en de flora in de Ardennen bijzonder gediversifieerd. Niet alleen aan land, maar ook in het water. Precies dat laatste fascinerende ecosysteem kan je in Riveo, het riviereninterpretatiecentrum, observeren. Sportievelingen komen eveneens ruimschoots aan hun trekken dankzij RHM Buitensport of Wildtrails die een waaier aan buitenactiviteiten aanbieden.

Ontdek zo snel mogelijk dit mooie vakantiehuis op de hoogten van Hotton. Je gaat er een vakantie in een weldadig groene oase van rust tegemoet.

€ 504.00

Lees verder...

Werpin (Hotton)
Product