Verblijf In Durbuy Voor Max. 8 Personen

Deze comfortabele chalet in de buurt van Durbuy nodigt je uit voor een onvergetelijke vakantie voor 8 personen. De interieurdecoratie is geweldig en de uitrusting is van de bovenste plank.

Deze chalet heeft meer te bieden dan zijn charmante ligging in een kalme en boomrijke residentiële wijk alleen. Ook de uitrusting is eersteklas. Zo tref je er een sauna aan waarin je op elk moment van de dag kunt ontspannen. Op praktisch vlak werd alles in het werk gesteld om je een zo comfortabel mogelijk verblijf te bezorgen: er zijn 4 slaapkamers die sierlijk en mooi gedecoreerd zijn. Er zijn ook 2 badkamers, waarvan één met multi-jetdouche. Deze fantastische chalet onderscheidt zich ook door zijn geweldige en zeer gezellige leefruimtes. De canapés van de zitkamer zijn heel strategisch rond de houtkachel geplaatst, ideaal voor een aperitief met vrienden of familie. De eetkamer en de volledig uitgeruste keuken zullen de uitgelezen plaats zijn om lekker samen te koken en te tafelen in een vrolijke stemming. In de zomer kun je eens opteren voor een lekkere barbecue zodat je van de fijne tuin en de omgeving kunt genieten.

Durbuy met zijn rijke activiteitenaanbod ligt op enkele luttele kilometers van je vakantiehuis. Zo zijn er het Vormsnoeipark met zijn prachtige plantensculpturen of Adventure Valley Durbuy voor wie uit is op fun en avontuur in een mooie, groene omgeving. Tijdens een partijtje Boerengolf van La Ferme de la Bourgade gaat het er misschien wat rustiger aan toe, maar het is daarom niet minder vermakelijk. Bovendien is er voor elk niveau een parcours. Maak kennis met de lokale fauna en flora die onze rivieren rijk zijn, en bezoek het Interpretatiecentrum Riveo. Tot slot zou je zeker ook de Grotten van Hotton moeten bezoeken: je bent er getuige van een prachtig en buitengewoon ondergronds schouwspel.

In deze charmante chalet voor 8 personen in Durbuy staat je een comfortabel verblijf te wachten. Nu te boeken!

€ 483.00

Lees verder...

Septon
Product