Verblijf In Bertrix Voor Max. 20 Personen

Dit oude en onlangs gerenoveerde gebouw uit natuursteen en houtwerk ligt in het dorpje Médard. Het is zeer goed uitgerust en heet al wie verzot is op de echte Ardennen van harte welkom.

Deze halfvrijstaande vakantiewoning in het dorp Saint-Médard is gemaakt op maat van grote groepen. Het vakantiehuis is uitstekend ingericht voor grote groepen of grote families. Het tuinmeubilair en de barbecue zijn ontegensprekelijk een troef. De hele groep huurders zal zich snel thuis voelen in de grote leefruimtes.

Je bevindt je op enkele kilometers van Neufchâteau waar een keur aan wandelingen wordt aangeboden. Je kunt er tevens veel leren over de oude stielen.

Gaan je interesses eerder uit naar landbouw en veeteelt? Bezoek in de zomer dan zeker de Landbouwbeurs van Libramont. Het is een absolute must. Jaarlijks ontvangt de beurs niet minder dan 1800 exposanten en 200 000 bezoekers.

Deze mooie, ruime vakantiewoning staat voor je klaar en zorgt ervoor dat je in een opperbeste stemming de pracht van de Belgische Ardennen zult ontdekken.

€ 983.00

Lees verder...

Saint Médard
Product