Verblijf In Aubel Voor Max. 2 Personen

Ziehier een prachtige stenen vakantiehuis, goed verzorgd voor een verblijf met 2 personen aan de kant van Aubel, in de buurt van talrijke wandelpaden en uitzonderlijke natuurgebieden.

Deze prachtige 3-sterren vakantiewoning in het groen belooft jou een authentieke ervaring in het hart van het prachtige platteland van de Ardennen. De gite beschikt over 2 terrassen, waarvan een overdekt, allen met tuinmeubelen en barbecue om op je gemak te genieten in deze betoverende omgeving. De besloten tuin is prachtig ingericht en zal een plaats voor stilte en rust zijn. Het interieur van het vakantiehuis is netjes en vormt een echt gezellig nest, ideaal voor een koppel. Elke kamer heeft een stijlvolle inrichting en een functionele indeling om een voorbeeldig niveau van comfort te bieden. Je vindt een mooie leefruimte, bestaande uit een keuken, uitgerust en zeer functioneel, maar ook een gezellige zithoek met comfortabele banken en een zeer vriendelijke sfeer. De slaapkamer is bijzonder ruim en beschikt over een elegante inrichting. Naast de deur is een grote moderne badkamer te vinden. Houd er ten slotte rekening mee dat het pand een eigen parkeerplaats heeft met twee beschikbare plaatsen.

Aubel is een klein dorpje gelegen in een landelijk gebied en zeer gewaardeerd door liefhebbers van wandelingen en outdoor-activiteiten. Wandelaars kunnen een dagje uit plannen naar het reservaat van de vallei van de Gueule met meer dan 49 hectare  prachtige natuur. De Golf & Country Club Henri Chapelle is ook een goede optie voor een leuke middag vol plezier in een prettige omgeving. Geniet tijdens je vakantie ook van originele activiteiten, zoals een ritje op een segway met Gyrogo of een potje paintball Paintball Verviers, in een oude verlaten fabriek. Sensatie gegarandeerd!

Voor een heerlijk verblijf voor een koppel, dicht bij de natuur, boek je nu dit vakantiehuis in Aubel.

€ 188.00

Lees verder...

Saint Jean Sart (Aubel)
Product