Verblijf In Daverdisse Voor Max. 5 Personen

Als je op een nieuwe manier de regio van de Ardennen wilt ontdekken, is hier de ideale pied-à-terre (tweede optrekje) in de provincie Luxemburg. Zowel zeer goed gelegen als perfect georganiseerd, is dit vakantiehuis dé garantie voor een succesvol verblijf!

Deze 3-sterren vakantiewoning, genesteld in het hart van een typisch Ardens dorp, straalt authenticiteit en rust uit. Met 2 ruime, aangename en mooi ingerichte slaapkamers, is het geschikt voor 5 personen. Daarnaast dragen 2 grote badkamers bij aan ieders comfort. Het kernwoord 'functioneel zijn', onmisbaar voor iedere kwaliteitsvolle accommodatie, is in dit vakantiehuis extra belangrijk. Je beschikt over een volledig uitgeruste keuken, waarbij je veel inspiratie opdoet voor de avonden: alles is in huis voor het opmaken van prachtig gedekte tafels en dat alles in een aangename leefruimte. Je verlengt de avond op de comfortabele banken van de lounge, met een moderne en elegante inrichting. Vergeet niet de barbecue op het terras bij het aanbreken van de zomer. Merk op dat er privé-parkeergelegenheid beschikbaar is met 2 parkeerplaatsen.

De regio is vol met wonderen om te ontdekken, dus je programma kan vol zijn. De recreatiecentra zijn hier een begrip en bieden originele activiteiten, zoals bij RHM Buitensport, waar het aanbod zeer gevarieerd is. Het Euro Space Center bevindt zich op slechts enkele kilometers van het vakantiehuis, waar je alles leert over ons universum. Liefhebbers van architectuur mogen het kasteel van Lavaux-Saint-Anne en zijn prachtige weelderige tuin niet overslaan. Een ander soort landschap, niet minder verbazingwekkend, is te bewonderen in de grotten van Han, voor een onvergetelijk familie-uitje. Als je op een leuke en aangename manier van de weelderige landschappen van het gebied wilt genieten, biedt Ecurie des îles jou aangename excursies te paard.

Een succesvolle familievakantie wacht op jou aan de kant van Daverdisse door dit prachtige vakantiehuis voor 5 personen zo snel mogelijk te boeken!

€ 160.00

Lees verder...

Porcheresse En Ardenne
Product