Verblijf In Hermée Voor Max. 4 Personen

Dit 3-sterren vakantiehuis is in 2013 volledig gerenoveerd en beschikt nu over een sauna, een aangename leefruimte met een houtkachel en volledig uitgeruste keuken. Dit verblijf garandeert een optimaal comfort dankzij de aangename leefruimte, het houtkachel en de uitgeruste keuken.

Of je nu romantisch met je partner, gezellig met je familie of met vrienden op vakantie gaat, dit charmante vakantiehuis voor 4 personen is overal voor geschikt en heeft voor ieder wat wils. In de kelder bevindt zich een sauna, die bereikbaar is via een trap in de badkamer. Deze trap kan uiteraard veilig worden afgesloten voor kinderen. Ook kom je helemaal tot rust bij het knapperende vuur van de houtkachel in de woonkamer; een heerlijke plek om de avond door te brengen met goed gezelschap. Een verblijf in deze vakantiewoning staat garant voor een ontspannen vakantie.

Bij goed weer kun je genieten van een diner of een drankje op het mooie terras met tuinmeubilair. Ook heb je toegang tot een gedeeltelijk omheinde privétuin, ideaal voor kinderen.

Het vakantiehuis ligt op 5 km van de gezellige stad Visé, op 15 km van Luik en Maastricht (Nederland). Leuk is een zeer dynamische stad, bekend om zijn voetbalteam en péket. Een bezoek aan het Musée de Peket, het Archeoforum of het Aquarium-Museum is zeker aan te raden. Op ongeveer 45 minuten rijden ligt de stad Malmedy, een stad vol bezienswaardigheden. 

Kortom: deze vakantiewoning is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de rust, maar ook de omliggende steden te ontdekken.

Aarzel niet meer. Deze vakantiewoning biedt comfort en de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen verblijf in de Ardennen!

€ 300.00

Lees verder...

Hermée
Product