Vakantiehuis In Ham Sur Heure Nalinnes

Authentieke Belgische hoeve, stijlvol gerenoveerd en zeer karaktervol ingericht. Deze ruime hoeve is uitermate geschikt voor een groep vrienden of familie voor die heerlijke vakantie waar we zo naar verlangen. U heeft alle bewegingsvrijheid in deze hoeve met zijn ruim opgezette indeling. De hoeve bestrijk een oppervlak van 386 m2 waardoor er plaats is voor een in niveaus verdeelde riante woonkamer met sfeervolle openhaard, doorlopend in een prachtige van alle gemakken voorziene open keuken. In de bijkeuken zijn extra voorzieningen zoals wasmachine en wasdroger en vind u er een extra toilet. De hoeve beschikt over kabel televisie.

De omheinde tuin heeft dezelfde uitstraling, ruim en met een wijds uitzicht. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen terwijl de volwassenen kunnen genieten van een overheerlijk Belgisch biertje op de (overdekte) terrassen. Op de bovenverdieping vind u in de hal een kastbed met twee eenpersoons bedden en een schrijfbureau. De drie slaapkamers hebben allen een eigen badkamer plus dat er op de bovenverdieping nog een extra vierde badkamer is.

Voor wandelaars, fietser en ruiters is de hoeve, die in een klein dorpje ligt, een prima locatie. De regio, waarin de hoeve ligt, bied een scala aan mogelijkheden. Natuurlijk kunt u een uitstapje maken naar Charleroi, een stad vol pleinen, terrassen en uitnodigende winkelstraten.

Maar ook de plaatsen Namen, met zijn citadel op de strategische rotspunt waar de rivieren Sambre en Maas in elkaar overvloeien en Dinant, met zijn citadel hoog boven de rivier op de rotsen en bereikbaar met een gondel, zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Bent u in Dinant, rijd u dan iets noordelijker naar Leffe waar de abdij Notre Dame is gesitueerd. Hier kunt u de overheerlijke Leffe bieren uit eigen brouwerij proeven.

U ziet, deze riante hoeve en zijn dynamische omgeving zijn een super keuze als vakantie bestemming.

€ 520.00

Lees verder...

Ham Sur Heure Nalinnes
Product