Vakantiehuis In Gembes

In het typisch Ardense dorpje Gembes staat dit ruime en comfortabele vakantiehuis, geschikt voor 28 personen. Het groepshuis heeft 11 slaapkamers die zijn verdeeld over twee verdiepingen. De slaapkamers 1, 4, 5, 10 en 11 (zie de tab Indeling & Plattegrond) hebben elk een eigen wastafel.

Het huis heeft een ruime keuken met een professionele koelkast, 3 koffiezetapparaten, 3 magnetrons en 2 vaatwassers. In het huis is voldoende vermaak aanwezig; een recreatieruimte op de begane grond met een pingpongtafel, biljart, voetbalspel, tv etc. Tevens is er een ruim terras met barbecue en heeft het huis een mooie aangelegde tuin met jeu de boules baan. In de garage van het huis is plaats voor 15 motoren.

Het vakantiehuis is een ideale uitvalbasis voor uitstapjes. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Grotten van Han, het Kasteel Bouillon, Goyet en Chevetogne. Daarnaast zijn in de regio Daverdisse diverse nieuwe wandel- en fietspaden aangelegd waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook mag een bezoek aan Le Trou de l'Ermite, een grot aan de rivier de Almache, niet ontbreken. Deze grot bevindt zich in Gembes en volgens een legende woonde hier in de 17e eeuw een kluizenaar. Ook Le Pont des Gades, een brug over de Almache en een beschermd monument, is zeer de moeite van het bekijken waard.

€ 1339.00

Lees verder...

Gembes
Product