Natuurhuisje in Gedinne

Ontdek de echte Ardennen en verblijf midden in de prachtige natuur. Tot achttien personen vinden comfortabel onderdak in negen tweepersoonskamers, verschillende uitgeruste badkamers zijn voorzien van ligbad en douche. De ruime leefruimtes van het natuurhuis bevatten alles om je comfort tot het hoogste niveau te brengen zoals vloerverwarming, houtkachels, televisie, ruime salons. De ingerichte keukens zijn dan weer compleet uitgerust met alle toestellen voor het bereiden van ruime ontbijten en feestelijke maaltijden. Om je volledig onder te dompelen in de natuur werd er een enorm terras voorzien van overkapping zodat je in elk seizoen buiten kan eten, bijpraten etc. Zelfs de barbecue staat klaar. De kers op de taart is de hedendaagse wellness met grote sauna en jacuzzi. Onze parking is voorzien op een tiental voertuigen en is uiteraard volledig afgesloten van de openbare weg, liggend midden in het private domein. De volledige accommodatie wordt steeds verhuurd zodat je enkel met je groep vrienden of familie aanwezig bent in de vakantiehuizen.

Lees verder...

Gedinne
Product
 

ARD066

Leuk gelegen, zeer eenvoudige, zes persoons boswoning op Village de Vacances Vencimont in Gedinne. Welkom in een stukje België, welkom in een mooi stukje Ardennen. Gelegen in twee valleien: Haute-Meuse en Semois. Die de sportieve wandelaars adembenemende vergezichten laat zien. Of wat dacht u van een uitdagend potje midgetgolf? Gedinne is gelegen in de Naamse Ardennen, op een steenworp afstand van de Franse grens. Het is een ideale streek voor diegenen die houden van wandelen, vissen, mountainbiken, kajakken en pootjebaden.

€ 183.00

Lees verder...

Gedinne
Product
 

ARD065

Leuk gelegen zes persoons boswoning gelegen op Village de Vacances Vencimont in Gedinne. Welkom in een stukje België, welkom in een stukje Ardennen. Gelegen in twee valleien: Haute-Meuse en Semois, die de sportieve wandelaars adembenemende vergezichten laat zien. Of wat dacht u van een uitdagend potje midgetgolf? Gedinne is gelegen in de Naamse Ardennen, op een steenworp afstand van de Franse grens. Het is een ideale streek voor diegenen die houden van wandelen, vissen, mountainbiken, kajakken en pootjebaden.

€ 200.00

Lees verder...

Gedinne
Product
 

ARD064

Mooi gelegen acht persoons boswoning gelegen op Village de Vacances Vencimont in Gedinne. Welkom in een prachtig stukje België, welkom in een bijzonder stukje Ardennen. Gelegen in twee valleien: Haute-Meuse en Semois, die de sportieve wandelaars adembenemende vergezichten laat zien. Of wat dacht u van een uitdagend potje midgetgolf? Gedinne is gelegen in de Naamse Ardennen, op een steenworp afstand van de Franse grens. Het is een ideale streek voor diegenen die houden van wandelen, vissen, mountainbiken, kajakken en pootjebaden.

€ 215.00

Lees verder...

Gedinne
Product