Verblijf In Fauvillers Voor Max. 9 Personen

Met een dergelijk idyllisch kader en een erg kwaliteitsvolle inrichting, wordt dit vakantiehuis voor 9 personen gegarandeerd het ideale stekje voor een onvergetelijke vakantie met vrienden of familie in Fauvillers, in het hart van de Ardennen.

Met dit uitstekende vakantiehuis en zijn eersteklas uitrusting zal iedereen in zijn nopjes zijn. Na een stevige wandeling langs de vele wandelpaden zul je je in de sauna kunnen terugtrekken voor een heerlijk weldadig intermezzo. In de leeszaal zul je rustig je boekje kunnen lezen en de kinderen zullen zich in de speelzaal met tal van mogelijkheden tot vermaak kunnen uitleven. Iedereen zal snel zijn vaste gewoontes hebben en met plezier de rest van de groep in de woonruimte aantreffen: bij de inrichting van het vertrek werd er alles aan gedaan om je gezellige en warme momenten van samenzijn te bezorgen. De zitkamer is de perfecte plaats om 's avonds aan de haard samen na te praten. De ruime en klare eetkamer laat je toe om zalig te tafelen. Je zult je huisspecialiteiten trouwens in een volledig uitgeruste en zeer functionele keuken kunnen klaarmaken. Kies 's zomers eens voor een barbecue. Zo'n avondje vlees grillen is een ideale gelegenheid om samen met de familie buiten van de omgeving te genieten.

Topbestemming voor natuurliefhebbers die er tal van wandelpaden zullen aantreffen. Indien je in de winter in deze streek op vakantie komt, zul je met plezier ontdekken dat de skipistes van Neu Perlé en Anlier op enkele kilometers van je vakantiehuis liggen. De Ardennen kunnen bogen op een rijk historisch en cultureel erfgoed en dat zal je bij een bezoek aan het Bastogne War Museum duidelijk worden. Dit museum is gewijd aan de tweede wereldoorlog. In het Museum en Piconrue ontdek je alles over de volkstradities en het volksgeloof van de streek. 

Kijk je uit naar een comfortabel verblijf dicht bij de natuur, boek dan nu dit mooie vakantiehuis voor 9 personen in Fauvillers.

€ 592.00

Lees verder...

Fauvillers (Tintange)
Product