Verblijf In Huy Voor Max. 5 Personen

Gelegen in de regio Huy (NL: Hoei), in de Ardennen, is deze kleine moderne 3-sterren vakantiewoning voor 5 personen erg mooi gelegen. De eigenaren, die voor een kleurrijke decoratie kozen, hebben ervoor gezorgd dat de beschikbare ruimtes optimaal benut werden. Het vakantiehuis is zeer functioneel en charmant.

 

Het vakantiehuisje bestaat uit een moderne, open keuken, een eetkamer en een gezellige lounge met houtkachel. Er zijn ook 3 comfortabele slaapkamers en 2 badkamers.
De volledig omheinde tuin van 90 vierkante meter mét terras biedt een prachtig uitzicht op de omgeving. Je hebt ook toegang tot een grote gemeenschappelijke tuin van 450 vierkante meter, welke gedeeld wordt met de eigenaar. De buitenspeeltuigen zullen de kinderen verrassen: een schommel, een glijbaan, een trampoline en een jeu de boules terrein. Dit hedendaags vakantiehuis is perfect voor een verblijf met vrienden of familie!

In de regio valt genoeg te beleven! Wij nodigen je uit om de stadjes Huy, Marchin of Braive, gelegen op zo'n 10 kilometer van de gite, te bezoeken. Liefhebbers van geschiedenis zullen genieten van een bezoek aan het Kasteel van Modave, het Fort van Huy of de Collegiale Onze-Lieve-Vrouwekerk en haar kunstschat. Voor de sportievelingen onder ons, ga je naar B.Cycl om jouw mountainbike te huren. Zij bieden tal van diensten, met inbegrip van levering van de fietsen direct aan jouw vakantiehuis! Goed eten in de buurt? Het restaurant Li Cwerneu ontving 1 Michelinster. Een genot voor fijnproevers!

Functioneelvriendelijk en goed uitgerust, dit vakantiehuisje is een perfecte uitvalsbasis om het platteland van Huy te verkennen!

€ 260.00

Lees verder...

Couthuin
Product