Verblijf In Malmedy Voor Max. 4 Personen

Charmant appartement  huur in Malmedy, in de provincie Luik. Dit ruime vakantiehuis werd met zorg ingericht en is voor 2 tot 4 personen. Je brengt er een aangename vakantie door in een zeer mooi kader.

Tijdens de inrichting werd er voortdurend over gewaakt om de authentieke geest van het gebouw in ere te houden. Dit vakantiehuis dat te huur is in Malmedy, bestaat uit 1 slaapkamer, 1 badkamer en 1 slaapbank voor 2 personen in de zitkamer. Je zult snel opmerken dat de rustieke charme van dit vakantiehuis perfect kadert in het omringende platteland van de provincie Luik.

Je zult ook de ligging op prijs stellen: op 500 meter van een bos, op 100 meter van een rivier en op 3 kilometer van verschillende winkels.

Buiten kan je gebruikmaken van een barbecue, het balkon en de tuin om in de buitenlucht gezellige dagen en avonden door te brengen.

Let wel dat dieren niet toegelaten zijn.

Op 1 kilometer van je vakantiehuis onthaalt het kleine dorp Bellevaux je op mooie wandelingen (bijvoorbeeld met start aan de brouwerij van Bellevaux).

Op enkele kilometers van de huurwoning ligt het stadje Stavelot waar je door de pittoreske straatjes rond de abdij kunt dwalen. Op een boogscheut van daar bevind je je in Coo, een klein Ardens dorp met een indrukwekkend landschap en de grootste waterval van België. Je kinderen zullen zich vooral amuseren in het pretpark Plopsa Coo.

De Formule 1-liefhebbers kunnen het legendarische Circuit van Spa-Francorchamps bezoeken.

In de zomer kun je verpozen in het openluchtzwembad Mon Repos. Diegenen voor wie het wat sportiever mag zijn, kunnen de mooiste wegjes van de streek ontdekken met VTTSPA.be., specialist in MTB-verhuur. Adrenalinejunkies kunnen dan weer terecht bij de Karting van Francorchamps. Het kartingcircuit ligt ingebed in het echte Formule 1-circuit van Francorchamps.

Op enkele minuten van het vakantiehuis kun je geschiedenis opsnuiven in het Baugnez 44 Historical Center, waar de grote troepenbewegingen van de slag om de Ardennen werden gereconstrueerd.

 

Kom de mooie streek van Malmedy ontdekken en verblijf in een charmant en comfortabel vakantiehuis.

€ 178.00

Lees verder...

Bellevaux Ligneuville
Product