Natuurhuisje in Aywaille

Droom weg en geniet in dit prachtige vakantiehuis, volledig afgewerkt in hout. Met de modern uitgeruste keuken, het gezellige haardvuur midden in de woonkamer en het relaxerende bubbelbad in de badkamer, kan een verblijf in deze woning niet meer stuk! Vanop het balkon heeft u een prachtig zicht op de omliggende bossen. In de omgeving valt vanalles te ontdekken: het wildpark Monde Sauvage, de grotten van Remouchamps, ontspannende wandelingen rond de zijriviertjes van de Amblève... en veel meer. Bovendien zit je hier vlakbij Deigné, uitgeroepen tot één van de mooiste dorpen van Wallonië. De ontdekkingswandeltocht brengt je langs talrijke kalkstenen huisjes. Eindig je tocht met een verfrissend drankje of een traditioneel Ardeens gerechtje in één van de vele restaurantjes.

Lees verder...

Aywaille
Product
 

Verblijf In Aywaille Voor Max. 5 Personen

Op de hoogten van de vallei van de Amblève vind je dit vakantiehuis. Een paradijselijke omgeving, een schitterend uitzicht maar ook een moderne en functionele inrichting voor de hele familie. 

Deze vakantiewoning is ideaal voor 5 personen. Er zijn 2 ruime en gezellige slaapkamers op de eerste verdieping, 1 badkamer op het gelijkvloers. De woonkamer is een gezellige leefruimte waar je met plezier samenkomt. Er is een kleine, heel gezellige salon met comfortabele zetels rondom de pelletkachel. Hier wachten ongetwijfeld mooie winteravonden rond het vuur. Wat verder vind je de eetkamer met open keuken die heel praktisch werd ingericht. Er is een volledige uitrusting aanwezig zodat je zonder moeite je beste recepten kunt klaarmaken. Bovendien is het een gezellige plek met veel lichtinval waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd met de familie. Als het weer het toelaat, maak je hier vast en zeker gebruik van de barbecue. Het terras biedt een prachtig uitzicht. Hier waan je je echt in het paradijs. Ten slotte is er een publieke parking met 3 beschikbare parkeerplaatsen.

Aywaille is de uitgelezen plek voor elke natuurliefhebber en iedereen die houdt van een landelijke omgeving. De wandeling van de Ninglinspo gaat bijvoorbeeld over een van de mooiste wegen van het land, langs een bergrivier. In de Ardennen zitten ook prachtige plekken verscholen onder de grond, dat kan je zelf ontdekken bij een bezoek aan de grotten van Remouchamps. Voor een leuke familie-uitstap moet je zeker bij Monde sauvage van Aywaille langs, waar je prachtige exotische dieren kunt bewonderen, maar ook bij Boerengolf van Stoumont voor een uitzonderlijk parcours voor iedereen. Als je de kans krijgt, bezoek dan zeker ook Spa. Een cultureel bezoek aan het Museum van de Stad van het Water of ontspanning zoeken in Havana Café met zijn heerlijke latinosfeer.

Boek snel deze prachtige vakantiewoning in Aywaille voor een rustig verblijf dicht bij de natuur.

€ 281.00

Lees verder...

Aywaille
Product
 

ARD010

Prachtig authentiek vier persoons appartement in een voormalig kasteel wat in 1525 is gebouwd. Langs het gehele terrein van Château stroomt de rivier Amblevé. Het appartement is gelegen in een bosrijke omgeving ten zuiden van Luik, in de Ardennen. Binnen een straal van 30 kilometer is er in de omgeving veel te ontdekken en te bezichtigen. Van het bezoeken van een attractie- of dierenpak met de kinderen, heerlijk wandelen of fietsen in één van de nationale parken tot ultiem ontspannen in een wellness resort. Het appartement beschikt over gratis wifi.

€ 318.00

Lees verder...

Aywaille
Product
 

ARD011

Prachtig authentiek zes persoons appartement in een voormalig kasteel wat in 1525 is gebouwd. Langs het gehele terrein van Château stroomt de rivier Amblevé. Het appartement is gelegen in een bosrijke omgeving ten zuiden van Luik, in de Ardennen. Binnen een straal van 30 kilometer is er in de omgeving veel te ontdekken en te bezichtigen. Van het bezoeken van een attractie- of dierenpak met de kinderen, heerlijk wandelen of fietsen in één van de nationale parken tot ultiem ontspannen in een wellness resort. Het appartement beschikt over gratis wifi.

€ 390.00

Lees verder...

Aywaille
Product
 

ARD014

Prachtig authentiek acht persoons toren-appartement in de toren van een voormalig kasteel wat in 1525 is gebouwd. Langs het gehele terrein van Château stroomt de rivier Amblevé. Het appartement is gelegen in een bosrijke omgeving ten zuiden van Luik, in de Ardennen. Binnen een straal van 30 kilometer is er in de omgeving veel te ontdekken en te bezichtigen. Van het bezoeken van een attractie- of dierenpak met de kinderen, heerlijk wandelen of fietsen in één van de nationale parken tot ultiem ontspannen in een wellness resort. Het appartement beschikt over gratis wifi.

€ 604.00

Lees verder...

Aywaille
Product