Verblijf In Braives Voor Max. 5 Personen

Breng in dit 3-sterren vakantiehuis een vakantie door die volledig in het teken staat van ontspanning en onthaasting. De aangename sfeer, de volledige uitrusting en de bucolische omgeving hebben een betoverende uitwerking. 

Je vakantiewoning ligt in een mooi privé-eigendom naast het huis van de eigenaars, die je hartelijk zullen verwelkomen.

Zodra je de drempel over bent, zul je in vervoering gebracht worden door de gezellige sfeer van de plaats. De verzorgde decoratie, de warmte van het knetterende houtvuur en het kwaliteitsvolle meubilair zorgen ervoor dat je je hier onmiddellijk thuis voelt. Op de eerste verdieping zorgen 2 slaapkamers (waarvan één op de overloop) voor comfort en heerlijke, heilzame nachten. Met zijn tweetjes of met het gezin, je zult de aanwezigheid van 2 badkamers zeker op prijs stellen.

Vanuit de woonruimte heb je toegang tot de betoverende privétuin die je een prachtig zicht op de rivier biedt die naast het terrein stroomt. Alles staat in het teken van dolce vita en heerlijk nietsdoen!

Je vakantiehuis is in Braives gelegen. Deze streek biedt vele mogelijkheden op het vlak van toeristische activiteiten. Aan de vakantiewoning starten mooie wandelingen.

We bevelen je aan om een tussenstop in Faimes of Waremmes in te plannen. Beide dorpen liggen in de buurt en je treft er enkele leuke handelszaken en voortreffelijke gastronomische adresjes aan.

Hou je van uitstapjes? Bezoek dan zeker de Collegiale Onze-Lieve-Vrouwekerk en haar kunstschat of het Fort van Hoei.

Zin om de streek met de tweewieler te verkennen? Afspraak bij B.Cycl.

Dit is een ideale vakantiewoning om tijdens de week of in het weekend te onthaasten. Je zult bekoord worden door de rustgevende omgeving in een streek waar duizend-en-een dingen te beleven vallen.

€ 246.00

Lees verder...

Avennes
Product